Skip to content

Growth Consultant | Marketing & Sales

Randstad, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Lijkt het jou leuk de technologie van HubSpot en organisatieverbetering op het vlak van Marketing en Sales samen te laten komen? En wil je meebouwen aan een snel groeiende organisatie waarin je de tweede Consultant op ons nieuwe kantoor in Amsterdam zal zijn? Maar wil je tegelijkertijd ook vaker dan de standaard 25 vakantiedagen per jaar reizen?

In deze vacature vertellen we je meer over Cuex en waar we naar op zoek zijn. Je kunt daarna zelf beslissen of je op de solliciteren button klikt.

Cuex
Cuex is een afkorting van Customer Experience Technologie. In Nederland zijn we één van de hoogst gecertificeerde partners van HubSpot. HubSpot is een groeiend CRM platform waaruit bedrijven hun klantprocessen managen. In ons werk gaat het over onderwerpen als data, CRM, marketing, automation, sales en de optimalisatie hiervan.

Bij Cuex krijg je een baan waarmee je impact maakt met technologie én die je totale vrijheid geeft om te gaan waar je wil. Je komt terecht in een snelgroeiende organisatie met het hoofdkantoor in Enschede en een nieuw kantoor in Amsterdam. Als eerste consultant bij de vestiging Amsterdam versterk je onze Leading Consultant en bouw je mee aan de toekomst van ons bedrijf.


De meeste mensen die bij Cuex werken zijn tussen de 24 en 40 jaar oud. Meestal nog niet klaar om de rest van hun leven op een kantoor naast de koffiemachine te slijten. Wij begrijpen dat.

We vertellen je graag persoonlijk meer over onze organisatie. Bijvoorbeeld hoe we zijn ontstaan, hoe we de komende jaren voor ons zien, en natuurlijk wat jouw groeipad binnen onze organisatie kan zijn.

Over de functie van CRM Consultant
Als CRM Consultant kom jij in beeld kort nadat de klant heeft besloten om met Cuex te gaan samenwerken. Een collega van sales organiseert een overdracht met daarin informatie over wat de klant hoopt te verbeteren met jouw hulp.

Tijdens de eerste meetings met de opdrachtgever stel je nog meer vragen. Je wilt weten welke applicaties hij nu gebruikt, hoe zijn marketing & sales teams samenwerken en waar de opdrachtgever met jouw hulp in een half jaar naartoe wil groeien.

Deze informatie helpt jou om de CRM technologie van HubSpot in het proces van de opdrachtgever te plaatsen. Je werkt hier een visie voor uit en komt met ideeën om zaken nog slimmer uit te voeren. De antwoorden verwerk je, samen met de Leading Consultant, tot een volledig plan. Deze tijdlijn geeft jou en de opdrachtgever houvast om de verbeteringen stapsgewijs samen te implementeren.

Wanneer je werk succesvol gedaan is, heeft de opdrachtgever haar bedrijfsproces verbeterd en werkt de hele organisatie op een gestructureerde manier met elkaar samen.

Het is voor ons niet erg wanneer je nog geen ervaring hebt met HubSpot CRM. Je nieuwe collega's zijn er namelijk al de beste in. Bij Cuex leren we je alles over de applicatie. In 6 tot 12 maanden ben jij ook een echte guru.

Vereisten

Wij verwachten van jou

 • Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond in marketing of een bedrijfskundige/technische richting.

 • Je hebt interesse in consultancy, online marketing en de nieuwste technologieën.

 • Je bent ondernemend ingesteld en wil graag meegroeien in de ontwikkeling van onze nieuwe vestiging in Amsterdam.

 • Je werkt graag zelfstandig en autonoom.

 • Je communiceert probleemloos in het Nederlands en Engels met klanten en collega’s.

 • Enige ervaring met HubSpot is voor ons een pré.


Dit zijn de voorwaarden bij Cuex

 • Een startsalaris tussen de €2700 - €3200 o.b.v. een 40-urig dienstverband.

 • Een collectieve pensioenregeling bij a.s.r. Doenpensioen.

 • Hybride werkomgeving zonder vaste kantoordagen. We faciliteren je thuiswerkplek optimaal met een verstelbaar bureau en ergonomische stoel.

 • Je krijgt de volledige vrijheid om 3 maanden per jaar vanuit het buitenland te werken.

 • 31 vakantiedagen per jaar zijn daarnaast bij Cuex standaard.

 • Altijd een werkplek op ons nieuwe kantoor in Amsterdam.

 • Een Macbook en AirPods die je natuurlijk ook privé kunt gebruiken.

 • We zoeken buiten werktijd ook verbinding met elkaar. We houden van beweging en dagen elkaar uit om gezond te blijven door bijvoorbeeld samen te padellen.

 • Elk najaar organiseren we een citytrip naar een Europese hoofdstad als teambuilding. Vorig jaar zijn we bijvoorbeeld naar Kopenhagen geweest.

 • We horen graag waarin jij je wilt ontwikkelen. We maken samen met jou een plan en beloven dat je elke dag weer nieuwe dingen gaat leren bij Cuex


Verder
In deze vacature proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van ons bedrijf en wat de functie van CRM Consultant inhoudt. We kunnen helaas niet alles in deze vacature schrijven. Dit vertellen we je daarom graag in een volgende digitale kennismaking.

Mocht je toch belangrijke informatie missen dan hopen we dat jij je vrij genoeg voelt om contact met één van ons op te nemen. Hiervoor kun je ons bellen via 053-2005710, een e-mail sturen naar hr@cuex.tech of door Cheryl te connecten via LinkedIn.

Bedankt dat je tot hier over Cuex hebt gelezen. We hopen dat de sollicitatie-button jouw volgende actie is. Na het solliciteren sturen we je binnen 5 dagen een reactie over een mogelijk vervolggesprek.

of