Skip to content

Growth Consultant

Antwerpen, Vlaams Gewest, België

Functieomschrijving

Als talent met werkervaring kan je vandaag bijna bij iedere werkgever aan de slag. Kan je ook werken waar je wil? Zoek je een job waarin de technologie van HubSpot en organisatieverbetering samenkomen en je vaker verlof hebt dan de standaard vier weken jaarlijkse vakantie?


In deze vacature vertellen we je meer over ons bedrijf en waar we naar op zoek zijn. Je kan daarna zelf beslissen of je op de solliciteren-knop klikt.

Cuex

Cuex is een afkorting van Customer Experience Technologie. In Nederland zijn we op dit moment een van de hoogst-gecertificeerde partners van HubSpot en die ambitie hebben we ook voor België. HubSpot is een groeiend CRM-platform dat bedrijven gebruiken om hun klantprocessen te managen. In ons werk gaat het meestal over onderwerpen zoals data, CRM, marketing, automation, sales en de optimalisatie hiervan.

Bij Cuex heb je een job waarmee je impact maakt met technologie én die je totale vrijheid geeft om te werken waar je wilt. Je kan op afstand werken en je bent ook altijd welkom in ons nieuwe kantoor in Antwerpen. Ook de deuren van onze kantoren in Enschede en (binnenkort) de Randstad staan altijd voor je open.

De meeste mensen die bij Cuex werken zijn tussen de 24 en 40 jaar oud. Meestal zijn ze nog niet klaar om de rest van hun leven op een kantoor naast de koffiemachine te slijten. Wij begrijpen dat.

We vertellen je graag persoonlijk meer over onze organisatie. Bijvoorbeeld hoe we zijn ontstaan, hoe we de komende jaren zien en natuurlijk wat jouw groeipad binnen onze organisatie kan zijn.

Over de functie van CRM Consultant

Als CRM Consultant start jouw rol kort nadat de klant heeft besloten om met Cuex te gaan samenwerken. Een collega van sales organiseert een overdracht met daarin informatie over wat de klant hoopt te verbeteren met jouw hulp.

Tijdens de eerste meetings met de klant stel je nog meer vragen. Je wilt weten welke applicaties hij nu gebruikt, hoe zijn marketing & sales teams samenwerken en waar hij met jouw hulp in een half jaar naartoe wil groeien.

Deze informatie helpt jou om de rol te definiëren van de CRM-technologie van HubSpot in het proces van de klant. Je werkt hier een visie voor uit en bedenkt ideeën rond hoe zaken nog slimmer uitgevoerd kunnen worden. De antwoorden verwerk je, samen met onze projectmanager of een senior collega, tot een volledig plan. Deze tijdlijn geven jou en de klant houvast om de verbeteringen stapsgewijs samen te implementeren.

Wanneer je werk succesvol gedaan is, heeft de klant zijn bedrijfsproces verbeterd en werkt de hele organisatie op een gestructureerde manier met elkaar samen.

We vinden het niet erg als je nog geen ervaring hebt met HubSpot CRM. Je nieuwe collega's zijn er namelijk al de beste in. Bij Cuex leren we je alles over de applicatie. In 6 tot 12 maanden ben jij ook een echte goeroe.

Vereisten


Wij verwachten van jou

 • Minimaal een graduaats- of bacheloropleiding hebt afgerond in een bedrijfskundige, creatieve of technische richting

 • Werkervaring hebt opgedaan in de consultancy, online marketing of als applicatie-beheerder

 • Je bent nieuwsgierig en leergierig
 • Zelfstandig en autonoom te werk wil gaan
 • Probleemloos in het Nederlands en Engels communiceert met klanten en collega’s
 • Heb je al enige ervaring met HubSpot? Dat is zeker een troef.


Dit zijn de voorwaarden bij Cuex

 • Een startsalaris tussen de €40.176 en €45.360 bruto per jaar op basis van een 40-urig dienstverband
 • Remote of hybride werken betekent dat je de vrijheid hebt om te werken vanaf de locatie waar je op dat moment woont. We faciliteren je thuiswerkplek optimaal met een verstelbaar bureau en ergonomische stoel
 • Je krijgt de volledige vrijheid om 3 maanden per jaar vanuit het buitenland te werken
 • 32 vakantiedagen per jaar zijn standaard bij Cuex
 • Altijd een werkplek op ons nieuwe kantoor in Antwerpen
 • Een Macbook en AirPods die je natuurlijk ook privé kunt gebruiken
 • We zoeken buiten de werktijd ook verbinding met elkaar. We houden van beweging en dagen elkaar uit om gezond te blijven. Bijvoorbeeld met challenges en digitale sportsessies.
 • Elk najaar organiseren we een citytrip/teambuilding naar een Europese hoofdstad. In oktober zijn we bijvoorbeeld naar Kopenhagen geweest.
 • We horen graag waar jij je verder in wil ontwikkelen. We maken samen met jou een plan en beloven dat je elke dag weer nieuwe dingen gaat leren bij Cuex


Verder
In deze vacature proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van ons bedrijf en wat de functie van HubSpot CRM Consultant inhoudt. We kunnen helaas niet alles in deze vacature kwijt. Daarom vertellen we je graag meer tijdens een digitale kennismaking.

Mocht je toch nog belangrijke informatie missen, mag je ons steeds contacteren. Dat kan via een telefoontje naar +31 053 200570, een e-mail naar hr@cuex.tech of door met Guus te connecteren op LinkedIn.

Bedankt dat je tot hier hebt willen lezen. We hopen dat de sollicitatie-knop jouw volgende actie is. Je sollicitatie doorgestuurd? Dan mag je binnen de 5 dagen een reactie verwachten over een mogelijk vervolggesprek.

of