Skip to content

CRM Consultant

Enschede, Overijssel, Nederland

Functieomschrijving

Als talent kun je vandaag bijna bij iedere werkgever aan de slag. Je kunt werken bij welk bedrijf je wil. Kun je ook werken waar je wil? Zoek je een baan waarin de technologie van HubSpot en organisatieverbetering samenkomen en je vaker dan de standaard 25 vakantiedagen per jaar mag reizen?

In deze vacature vertellen we je meer over ons bedrijf en waar we naar op zoek zijn. Je kunt daarna zelf beslissen of je op de solliciteren button klikt.

Cuex

Cuex is een afkorting van Customer Experience Technologie. In Nederland zijn we op dit moment één van de hoogst-gecertificeerde partners van HubSpot. HubSpot is een groeiend CRM platform waaruit bedrijven hun klantprocessen managen. In ons werk gaat het meestal over onderwerpen zoals data, CRM, marketing, automation, sales en de optimalisatie hiervan.

Bij Cuex krijg je een baan waarmee je impact maakt met technologie én die je totale vrijheid geeft om te gaan waar je wilt. Je kunt op afstand werken maar je bent ook altijd welkom op ons nieuwe kantoor in Enschede en binnen 6 maanden in de Randstad.

De meeste mensen die bij Cuex werken zijn tussen de 24 en 40 jaar oud. Meestal nog niet klaar om de rest van hun leven op een kantoor naast de koffiemachine te slijten. Wij begrijpen dat.

We vertellen je graag persoonlijk meer over onze organisatie. Bijvoorbeeld hoe we zijn ontstaan, hoe we de komende jaren voor ons zien en natuurlijk wat jouw groeipad binnen onze organisatie kan zijn.

Over de functie van CRM Consultant

Als CRM Consultant kom jij in beeld kort nadat de klant heeft besloten om met Cuex te gaan samenwerken. Een collega van sales organiseert een overdracht met daarin informatie over wat de klant hoopt te verbeteren met jouw hulp.

Tijdens de eerste meetings met de klant stel je nog meer vragen. Je wilt weten welke applicaties hij nu gebruikt, hoe zijn marketing & sales teams samenwerken en waar hij met jouw hulp in een half jaar naartoe wil groeien.

Deze informatie helpt jou om de CRM technologie van HubSpot in het proces van de klant te plaatsen. Je werkt hier een visie voor uit en komt met ideeën hoe zaken nog slimmer uitgevoerd kunnen worden. De antwoorden verwerk je, samen met onze projectmanager of een senior collega, tot een volledig plan. Deze tijdlijn geven jou en de klant houvast om de verbeteringen stapsgewijs samen te implementeren bij de klant.

Wanneer je werk succesvol gedaan is, heeft de klant zijn bedrijfsproces verbeterd en werkt de hele organisatie op een gestructureerde manier met elkaar samen.

Het is voor ons niet erg wanneer je nog geen ervaring hebt met HubSpot CRM. Je nieuwe collega's zijn er namelijk al de beste in. Bij Cuex leren we je alles leren over de applicatie. In 6 tot 12 maanden ben jij ook een echte guru.

Vereisten

Wij verwachten van jou

 • Dat je minimaal een HBO- of WO-opleiding hebt afgerond in een bedrijfskundige, creatieve of technische richting
 • Werkervaring hebt opgedaan in de consultancy, online marketing of als applicatie-beheerder
 • Je bent nieuwsgierig en leergierig
 • Wil zelfstandig en autonoom te werk gaan
 • Je communiceert probleemloos in het Nederlands en Engels met klanten en collega’s
 • Enige ervaring met HubSpot is voor ons een pré

Dit zijn de voorwaarden bij Cuex

 • Een startsalaris tussen de €40.176 en €45.360 bruto per jaar o.b.v. een 40-urig dienstverband
 • Een collectieve pensioenregeling bij a.s.r. Doenpensioen
 • Remote of hybride werken betekent dat je de vrijheid hebt om te werken vanaf de locatie waar je op dat moment woont. We faciliteren je thuiswerkplek optimaal met een verstelbaar bureau en ergonomische stoel
 • Je krijgt de volledige vrijheid om 3 maanden per jaar vanuit het buitenland te werken
 • 31 vakantiedagen per jaar zijn daarnaast bij Cuex standaard
 • Altijd een werkplek op ons nieuwe kantoor in Enschede.
 • Een Macbook en AirPods die je natuurlijk ook privé kunt gebruiken
 • We zoeken buiten werktijd ook verbinding met elkaar. We houden van beweging en dagen elkaar uit om gezond te blijven. Bijvoorbeeld met challenges en digitale sportsessies
 • Elk najaar organiseren we een citytrip naar een Europese hoofdstad als teambuilding. In oktober zijn we bijvoorbeeld naar Kopenhagen geweest.
 • We horen graag waarin jij je wilt ontwikkelen. We maken samen met jou een plan en beloven dat je elke dag weer nieuwe dingen gaat leren bij Cuex

Verder
In deze vacature proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van ons bedrijf en wat de functie van HubSpot CRM Consultant inhoudt. We kunnen helaas niet alles in deze vacature schrijven. Dit vertellen we je daarom graag in een volgende digitale kennismaking.

Mocht je toch belangrijke informatie missen dan hopen we dat jij je vrij genoeg voelt om contact met één van ons op te nemen. Hiervoor kun je ons bellen via 053-2005710, een e-mail sturen naar hr@cuex.tech of door Julia te connecten via LinkedIn.

Bedankt dat je tot hier over Cuex hebt gelezen. We hopen dat de sollicitatie-button jouw volgende actie is. Na het solliciteren sturen we je binnen 5 dagen een reactie over een mogelijk vervolggesprek.

of